Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Hapukapsasupp III

Supid

Hapukapsasupp III

Toidutare Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Hapukapsasupp loomalihaga.
Retsept
portsjonile
900 g rasvast veiseliha
800 g hapukapsast
3 l vett
1 väikest sibulat
1 magushaput õuna
2 porgandit
3 tera musta pipart
1 loorberilehte
1 tl soola
Valmistusviis
Pese liha ja pane külma veega keema.
Riisu supilt keemise ajal vaht.
Lisa seejärel viilutatud sibul, pipar, sool ja loorberileht.
Keeda 1 tund.
Lisa hapukapsas ja terve õun. Keeda 30 minutit.
Lisa riivitud porgand ja keeda veel 30 minutit.

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga