Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Hapukapsasupp III

Supid

Hapukapsasupp III

Toidutare Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Hapukapsasupp loomalihaga.
Retsept
portsjonile
900 g rasvast veiseliha
800 g hapukapsast
3 l vett
1 väikest sibulat
1 magushaput õuna
2 porgandit
3 tera musta pipart
1 loorberilehte
1 tl soola
Valmistusviis Pese liha ja pane külma veega keema. Riisu supilt keemise ajal vaht. Lisa seejärel viilutatud sibul, pipar, sool ja loorberileht. Keeda 1 tund. Lisa hapukapsas ja terve õun. Keeda 30 minutit. Lisa riivitud porgand ja keeda veel 30 minutit.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga