Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Hapukapsasupp III

Supid

Hapukapsasupp III

Toidutare Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Hapukapsasupp loomalihaga.
Retsept
portsjonile
900 g rasvast veiseliha
800 g hapukapsast
3 l vett
1 väikest sibulat
1 magushaput õuna
2 porgandit
3 tera musta pipart
1 loorberilehte
1 tl soola
Valmistusviis Pese liha ja pane külma veega keema. Riisu supilt keemise ajal vaht. Lisa seejärel viilutatud sibul, pipar, sool ja loorberileht. Keeda 1 tund. Lisa hapukapsas ja terve õun. Keeda 30 minutit. Lisa riivitud porgand ja keeda veel 30 minutit.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga