Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Ööpäeva hapukapsasupp

Supid

Ööpäeva hapukapsasupp

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Veiselihaga hapukapsasupp on eriti maitsev järgmisel päeval pärast keetmist, sellest ka supi nimetus.
Retsept
portsjonile
800 g hapukapsaid
400 g veiseliha
200 g veisekonte
2 porgandit
3-4 petersellijuurt
2-3 sibulat
3-4 sl tomatipüreed
3 sl nisujahu
100 g võid
100 g hapukoort
küüslauku
soola
maitserohelist
Valmistusviis
Lihast ja kontidest keeta 2 liitri veega puljong.
Jahu kuumutada kuival pannil pidevalt segades kuldkollaseks.
Hapukapsas, hakitud porgandid ja petersellijuured, klaasjaks kuumutatud sibul, jahu ja tomatipüree hautada võis 40 minutit.
Siis tõsta puljongisse ja lasta keema tõusta.
Soovi korral maitsestada uhmris hõõrutud (või pressitud) küüslauguga.
Hapukoor ja hakitud till või petersellilehed antakse supi kõrvale eraldi.
See hapukapsasupp on eriti maitsev järgmisel päeval pärast keetmist, sellest ka supi nimetus.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool