Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Hapukapsasupp ubadega

Supid

Hapukapsasupp ubadega

Rahvaste toite.
PrindiSoovita sõbrale
Jugoslaavia roog. Hapukapsasupp põldubade, kartulite ja suitsulihaga.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
75 g hapukapsas
62.5 g kartul
50 g kuivatatud oad
12.5 g searasv
2.5 g jahu
62.5 g suitsutatud sealiha
0.125 tk sibul
0.375 tk küüslauguküüs
pipar
0.375 tk Loorber
sool
hapukoor
5 dl vesi
Ube leotatakse vees 12 tundi. Hapukapsad, oad ja kartulid keedetakse igaüks eraldi pehmeks. Liha keedetakse ja lõigatakse kontidest puhastatult tükkideks. Oad surutakse puruks, kartulid lõigatakse kuubikuteks. Hakitud sibul ja küüslauk praetakse rasvas, lisatakse jahu ning segatakse lihaleemega. Aedviljad, liha ja sibulad pannakse lihaleemesse, maitsestatakse soola ja pipraga, lisatakse loorber ning keedetakse üheskoos 5 minutit. Enne serveerimist pannakse supisse mõni supilusikatäis hapukoort.

KOMMENTAARID

emmanuelle 29.nov 2004 08:10
lapsepõlvest mäletan et hapukapsasupp ubadega oli väga hea siis jäeti küll oad terveks mitte ei purustatud aga pole vast vahet, maitsev on kindlasti
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes