Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Hakklihasupp peekoniga

Supid

Hakklihasupp peekoniga

100 suppi, paja- ja vormirooga.
PrindiSoovita sõbrale
Peekon annab lihtsale hakklihasupile mõnusa suitsumaitse. Serveeri hapukoorega ning puista üle hakitud tilli ja murulauguga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2.5 dl vesi
0.5 tk lihapuljongikuubik
0.75 tk Porgand
1.5 tk kartul
25 g viilutatud kuumsuitsupeekon
75 g hakkliha
purustatud must pipar
värske murulauk ja till
hapukoor serveerimiseks
Lõika porgandid tükkideks ja pane keema, lahusta hulka puljongikuubikud. 10 minuti pärast lisa kartulitükid. Vahepeal lõika peekoniviilud ristisuunas ribadeks, pruunista kuumal pannil ja tõsta pannilt ära. Seejärel kuumuta pannil läbi hakkliha. Lisa supile hakkliha, peekon ning soovi korral veidi pipart. Hauta väiksel kuumusel, kuni köögiviljad on pehmed. Maitsesta vajadusel veel soolaga ja lase kaane all 5 minutit järelvalmida.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tuline pähkli-šokolaadijook

Argitoidud
Tuline pähkli-šokolaadijook