Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Borš

Vahetult enne serveerimist lisan toorest peeti, et supp saaks eriti ilusa värviga (2-3spl, mis on segatud vähese puljongi, äädika ja suhkruga ning lasen sellele seista 20-30min). Serveerimisel lisa hapukoort ja maitserohelist.

20-40 min

250 g hakkliha 1,5 l vett 200 g peeti 150 g kapsast 1 porgand 2-3 kartulit 1 sibul 2 spl. rasvainet 1 spl.tomatipüreed 1 spl.suhkrut 1 spl. 30% äädikatmaitseks soola 4 pipratera 1 loorberilehtmaitserohelist viilustatud greip Valmistusõpetus:Potipõhjas rasvaines pruunistada hakkliha, seejärel tükeldatud sibul ja ribastatud porgand. Valada peale vesi, ajada keema ning lisada peenestatud kapsas ja pisut hiljem kartul. Eraldi pannil hautada koos tomatipüreega ribastatud (või jämeda riiviga riivitud ) peet, lisada veidi ka leent. Hautamise lõpul lisada äädikas ja hautada kuni peet on pehme. Hautatud peet lisada supile koos kartuliga ja keeta veel 5-10min. Seejärel maitsestada supp suhkru, soola ja maitserohelisega ning lisa viilutatud greip. Lase enne serveerimist seista.

Märksõnad

boršdraakonike

KOMMENTAARID

eiks 20.märts 2011 09:58
Hakkliha jah ei paneks, parima maitse annab kondiga liha ja kartul on ka üleliigne selle supi juures!
miu 16.märts 2008 17:02
ma ei lisa üldse liha ega rasvainet.
maverik 13.okt 2005 19:36
Tegelikult ei lisaks ma hakkliha kunagi muule supile kui pakisupile. I-
ga"öige" supi parim osa on pärast, suurest tükist liha löikude eraldi serveerimine
suurpaps 07.jaan 2005 16:15
Päris hea ja mõnus supp perele vahelduseks.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes