Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Vorstisupp

Ungari köök. Vorstisupp hapukapsaga.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
100 g hapukapsas
2.5 dl vesi
25 g suitsuvorst
0.25 sl purustatud köömned
0.125 tk Sibul
10 g searasv
10 g nisujahu
sool
0.5 sl hapukoor
mahe paprikapulber
Kurnata hapukapsastelt vedelik ja segada veega, nii et saab 1 kiiter supivedelikku. Kuumutada vedelik keema, lisada hapukapsas ja viilutatud suitsuvorst. Maitsestada köömnetega ning keeta tasasel tulel, kuni kapsas on poolpehme. Sibul koorida, hakkida ja kuumutada rasvas klaasjaks. Lisada jahu ja paprikapulber, kuumutada kergelt läbi. Lisada 2 dl vett, segada hoolikalt, kuumutada läbi ja lisada kapsastele. Keeta suppi, kuni kapsad on pehmed. Vajadusel maitsestada soolaga. Serveerimisel lisada hapukoor.

Märksõnad

vorstisupp

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga