Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Hapukapsaborš

Supid

Hapukapsaborš

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Hapukapsaborš viineritega on kiire ja hõlbus valmistada.

20-40 min

Retsept
portsjonile
400 g hapukapsas
400 g viiner
1.5 l Lihapuljong
1 tk Sibul
3 tk kartul
2 tk Porgand
4 tk marineeritud peet
3 sl tomatipüree
1 lehte Loorber
5 tera Vürts
2 tl suhkur
1 tl Tüümian
õli
2 tl sool
Riivi peedid ja porgandid. Vala õli paksupõhjalisse potti ning kuumuta hakitud sibul. Lisa vesi, peedid, hapukapsas ja porgandid. Seejärel lisa puljongikuubikud ning kõik maitseained peale tüümiani ja hauta 10 minutit. Lisa tükeldatud kartulid ja hauta veel 15 minutit. Tükelda viinerid ning tõsta potti. Maitsesta supp tüümianiga, lase veel korraks keema ja serveeri hapukoorega.

Märksõnad

hapukapsaborš

KOMMENTAARID

sirts18 26.mai 2011 15:21
Väga maitsev!
Hindaja 09.okt 2009 18:30
Imehea supp. Lisasin veel suitsukondilt liha ning tomatipüree järgi ei viitsinud poodi sõita:)
pepzi 14.jaan 2009 23:03
Väga hea retsept. Kiire, odav ja imehea. Peeti võtsin umbes pooled Salveti pooleliitrisest purgist.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga