Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Kana-köögiviljasupp

Supid

Kana-köögiviljasupp

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kasutades poes müüdavaid eri marinaadides kanafileesid, saad supile iga kord uue maitse anda. Argiõhtul, kui aega napib, osta grillitud kanakoibi või -kintse.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 l Kanapuljong
2 tk Porgand
1 tk Porrulauk
1 tk Väike paprika
200 g Suvikõrvits
250 g kanafilee
1 tl õli
2 tk marineeritud kurk
0.5 tl Sidrunipipar
serveerimiseks hakitud petersell või till
Koori ja tükelda porgand, viiluta porru. Keeda neid kanapuljongis 10 minutit. Samal ajal pruunista kanafileed pannil õlis, maitsesta soola-pipraga ja lase jahtuda. Lõika suvikõrvits, paprika ja kanaliha kuubikuteks, pane potti ning keeda kõike koos veel 5 minutit. Viimaks lisa tükeldatud marineeritud kurgid ja maitsesta supp sidrunipiraga.

KOMMENTAARID

El 12.apr 2012 14:22
üks meie lemmikutest, olen sada korda teinud ja teen veel ja veel ;) lihtne, tervislik, kerge ja väga maitsev ;)
Hindaja 13.aug 2009 17:20
Mulle väga maitses.
efrosiine 10.okt 2005 10:09
Ei meelita veelkord tegema
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool