Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Oasupp odrakruupidega

Supid

Oasupp odrakruupidega

Targu talita.
PrindiSoovita sõbrale
Põldoasupp odrakruupide ja suitsuribiga.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
37.5 g Odrakruup
50 g kuivatatud põldoad
100 g suitsuribi
0.5 tk Porgand
0.25 tk (juur) Petersell
7.5 g Juurseller
Petersellilehed
0.5 küünt Küüslauk
0.75 sl õli
Sool
Must pipar
Loorber
Majoraan
Veiniäädikas
Leotage ube külmas vees, siis kupatage. Pange nõrutatud oad uuesti külma veega tasasele tulele ja keetke pehmeks. Sool lisage veidi enne keetmise lõppu. Pestud kruubid keetke eraldi pehmeks. Eraldi keetke ka suitsuribi, puhastage liha kontidest ning tükeldage kuubikuteks. Kuumutage õlis tükeldatud porgandid, peterselli- ja sellerijuur. Lisage suisturibi keeduleem, maitsestage loorberi ja majoraaniga. Lisage keedetud oad, kruubid ja ribiliha. Maitsestage soola, pipra, hakitud küüslaugu ja peterselliga. Keetke tasasel tulel mõni minut. Lõpuks lisage maitseks veiniäädikat.

KOMMENTAARID

siirikirikal 23.okt 2012 10:25
merts: kuna nii tangud kui oad muudavad keetmisel supi hägusaks, aga siin on eesmärgiks saada selge leemega supp, siis on supi koostisosad lihtsalt eraldi pehmeks keedetud.
merts 23.okt 2012 08:10
Huvitav,miks supi ained kõik eraldi tuleb keeta?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga