Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Kartuli-brokoli püreesupp

Supid

Kartuli-brokoli püreesupp

PrindiSoovita sõbrale
Kartuli-brokoli püreesupp hapukoorega
Retsept
portsjonile
125 g kartuleid
100 g brokoli
12.5 g Või
12.5 g suitsupeekon
0.25 tk sibul
0.5 tk küüslauguküüs
0.5 dl hapukoor 10 %
Loorber
Majoraan
Petersell
äädikas
sool
pipar
paprika
0.25 sl jahu
0.25 l vett
Koori kartulid ja lõika kuubikuteks.
Tükelda brokoli õisikuteks.
Kuumuta potis või. Lisa viilutatud peekon, hakitud sibul, küüslauk ja petersell ning kuumuta 2–3 minutit.
Lisa kartulid, brokoli ja maitseained.
Raputa peale jahu, sega hästi läbi ja kuumuta paar minutit.
Lisa vesi, lase keema ja keeda 25–30 minutit, kuni kartulid ja brokoli on hästi pehmed.
Püreeri ning sega hulka hapukoor ja pisut äädikat.
Maitsesta veel vajadusel soolaga.
Lase korraks keema ja serveeri.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga