Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Tomatisupp mereandidega

Supid

Tomatisupp mereandidega

Rudolf Visnapuu 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Supp, mida võib soovi korral valmistada ka pannil. Julgelt võib siia lisada ka mõnd valget kala.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 tk Porgand
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
150 g Purustatud tomatid
1 l Kalapuljong
200 g Erinevad merikarbid ja krevetid
1 klaas Pikateraline valge keedetud riis
Basiilik (värske)
MAITSE JÄRGI
Suhkur
Sool
Must pipar
Oliiviõli praadimiseks
Riivi porgand jämeda riiviga, lõika sibul poolikuteks ratasteks, haki küüslauk peeneks. Prae porgandit, sibulat ja küüslauku 3–4 minutit õlis. Lisa purustatud tomat, maitsesta suhkruga ja keeda 4–5 minutit. Vala peale puljong, lase keema ning lisa mereannid ja riis. Keeda veel 3–4 minutit. Maitsesta soola ja musta pipraga.
Kõige lõpus lisa peeneks hakitud basiilik.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga