Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Köögiviljapüreesupp tofuga

Supid

Köögiviljapüreesupp tofuga

Maire Suitsu 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lihavaba sojatoit

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
2 sl Õli
1 sl Vesi
2 küünt Küüslauk
1 vars Varsseller
4 tk Tomat
1 tk Punane paprika
5 dl Kuum vesi
1 kuubik Puljongimaitseaine köögiviljadega
3 tilka Tabasco
2 sl Sidrunimahl
Sool
Suhkur
1 tops (200g) Tofukuubikud Prantsuse marinaadis
Lõika puhastatud köögivili tükikesteks ja kuumuta pidevalt segades õli ja vee segus 5 minutit. Lisa kuum vesi ja leemkuubik ning hauta köögiviljad pehmeks. Kuumuta samal ajal tofukuubikuid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil 225° juures 4–5 minutit. Töötle köögiviljad sauseguriga otse keedunõus püreeks ja viimistle maitse. Jaga supp taldrikutesse ja tõsta iga portsjoni keskele kuhjake tofukuubikuid.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga