Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Lillkapsa püreesupp külmsuitsu lõhefileega

Supid

Lillkapsa püreesupp külmsuitsu lõhefileega

Heimar Kuuskler Maitsenaudingud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Maitsenaudingud
Kokasaate "Maitsenaudingud" retsept 27.03.2008
Retsept
portsjonile
300 g Lillkapsas
100 g Mascarpone toorjuust
1 -2 sl Maldon soolahelbed
Valge terapipar
1 sl Murulauk (värske, hakitud)
2 sl Külmsuitsulõhe fileeribad
Vlaged seesamiseemned
Aseta keevasse kergelt soolaga maitsestatud vette lillkapsa õisikud, keeda ca 5-8 minutit, seni kuni õisikud on muutunud pehmeks (kontrolli noa otsaga). Seejärel tõsta vahukulbiga õisikud blenderisse, lisa veidi keeduvett ja alusta püreestamist. Lisa järk-järgult keeduvett, seni kuni supi paksus on paras. Maitsesta supp mascarpone toorjuustu, Maldon helbesoola ja värskelt jahvatatud musta terapipraga. Serveeri supp tükeldatud külmsuitsu lõhefilee, värske murulaugu ja eelnevalt kergelt röstitud seesamiseemnetega.

KOMMENTAARID

Jaana 03.nov 2010 12:07
Tegin. Üllatavalt lihtne ja maitses suurepäraselt!
Kristin 09.dets 2008 08:30
Suurepärane supp nii maitselt kui valmistamise lihtsuselt ning kiiruselt. Soovitan soojalt!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool