Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Seenesupp juustukreemiga

Supid

Seenesupp juustukreemiga

Martti Koppel Hommikuköök
PrindiSoovita sõbrale
Kokasaate Hommikuköök 22.03.2008 retsept.
Retsept
300 g Seened (servikuid ja šampinjone pooleks)
2 sl Või
3 küünt Küüslauk
150 g Suitsupeekon
1 tk Sibul
1 tk Kartul
1 tk Loomaliha puljongikuubik
3 dl Vesi
150 g Kukeseene Merevaik
1 cm Ingver
1 tk Porgand
2 dl Rõõsk koor
Roheline sibul
Petersellilehed
Tüümian
Sool
Must pipar
Kuumuta potis või, lisa sinna puhastatud ja tükeldatud sibul, seened, peekon, ingver, kartul ja porgand. Prae kergelt kõik läbi, lisa siis vesi ja puljongikuubik. Aja keema ja hauta leent, kuni köögiviljad on pehmed. Lisa siis merevaik, koor ja maitsesta. Püreeri ja serveeri koos maitserohelisega.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes