Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Spinatipüreesupp

Supid

Spinatipüreesupp

Angeelika Kang Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Foro
Spinat on üks esimesi kevadisi köögivilju. Serveeri keedetud vuti- või kanamunadega ja tüümianiga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 sl Või
2 küünt Küüslauk
1 tk Sibul
200 g Spinatilehed
2 tk Kartul
600 ml Köögiviljapuljong
600 ml Maitsestamata toorjuust
Sool
Must pipar
SERVEERIMISEKS
keedetud vutimunad
Tüümian
Sulata kastrulis või ning pane sinna hakitud küüslauguküüned ja sibul. Prae veidi ja lisa spinatilehed ning kooritud ja tükeldatud kartulid. Kuumuta paar minutit ja vala juurde puljong. Kata kaanega ja keeda, kuni kartulid on pehmed. Lisa toorjuust ning püreesta segu sauseguriga. Maitsesta soola ja pipraga. Serveeri keedetud vuti- või kanamunadega ja tüümianiga.

KOMMENTAARID

Yamir 17.veeb 2014 03:17
Hey, good to find soneome who agrees with me. GMTA.
Kati 11.okt 2012 22:37
Ei meeldinud. Lapsed ei söönud üldse kohe, kuigi sarnane supp lasteaias väga maitses.
Merje Maripuu 20.okt 2010 21:04
selle retsepti järgi oli tehtud suur supp ja ei jäinud rahule maitsega, kui vahetasin toorjuustu kodujuustu vastu. Teine kord teen, et pole vaja toorjuustut.
arxitibi 24.aug 2010 19:39
Tegin ka kahese portsu ja välja tuli umbes ühele. Päris jube.
mitte kokk 15.juuni 2010 21:39
Täna tegin portsu kahele. Panin nii toorjuustu kui vett nats vähem (juustu ca kolmandiku võrra vähem ja puljongit samuti törts vähem). Hea tuli. Soola pipart ei pannud üldse... hea mahe maitse jäi.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga