Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Külm paprika-tomatisupp

Supid

Külm paprika-tomatisupp

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Külm paprika-tomatisupp maitseb hästi palaval suvepäeval valmistatuna küpsetest
eestimaistest tomatitest. Kõrvale sobivad ahjus krõbedaks röstitud saiad.
Retsept
portsjonile
1 kg Küpsed tomatid
1 tk Punane paprika
1 tk Köögiviljapuljongi kuubik
4 dl Vesi
2 küünt Küüslauk
1 tk Pikk kurk
1 dl Riivsai
3 dl tomatipüree
2 sl Palsamiäädikas
2 sl Oliiviõli
Sool
Suhkur
Must pipar
Hakitud petersellilehed
Jääkuubikud
Lahusta puljongikuubik keevas vees ning lase jahtuda. Puhasta köögiviljad jalõika väiksemateks tükkideks. Lisa neile ülejäänud supiained, v.a jääkuubikud ja puljong, ning püreesta. Seejärel kalla juurde puljong ja maitsesta lõplikult. Serveerimisel pane igasse taldrikusse jääkuubikuid.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga