Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Seeneseljanka

Supid

Seeneseljanka

Angelica Udeküll ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Kasuta supis kupatatud metsaseeni, need on tugevama maitsega.
Retsept
portsjonile
1 tk sibul
2 küünt Küüslauk
1 tk suurem porgand
1 spl õli
200 g kupatatud seened
1 tk paprika
2 tk tomat
5 dl vesi
2 lehte Loorber
1 spl Sidrunimahl
sool, must pipar
1.  Haki sibul ja küüslauk ning lõika ülejäänud köögiviljad ribadeks.2.  Kuumuta potipõhjas õli, lisa sibul ja küüslauk ning hauta klaasjaks.3.  Lisa potti porgand, seened ja paprika. Kuumuta läbi.4.  Lisa kooritud ja hakitud tomat, keev vesi ja maitseained. Pigista juurde ka sidrunimahl.5.  Hauta veel mõni minut.6.  Serveeri hapukoore ja peterselliga. # Tomati koorimine läheb lihtsamalt, kui teed tomati tippu sisselõike, asetad tomati korraks keevasse vette, kuni koor lööb lahti ja seejärel jääkülma vette.

KOMMENTAARID

arxitibi 26.okt 2011 19:19
Sügisene dieedisupp, mida saab täitsa isukalt süüa.
mtve 29.dets 2010 20:04
Olen teinud seda juba teist aastat jutti just sügisel- võrratu supp! Söövad ja kiidavad need ka kes muidu suppe ei armasta:)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes