Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalasupid

Paprikane kalasupp

Kalasupid

Paprikane kalasupp

Tiina Trolla, Naisteleht
PrindiSoovita sõbrale

20-40 min


400 g kalafileed, nt hõbeheik, koha, haug
3 erivärvilist paprikat
2—3 küüslauguküünt
toiduõli
6 dl piima
2½ dl kohvikoort
1 dl valget veini (või 1 dl vett ja 1 sl sidrunimahla)
2 kala puljongikuubikut
1 tl tüümiani
soola, suhkrut
natuke cayenne`i pipart

Tükelda kalafileed ja paprika. Passeeri (kuumuta kergelt rasvaines) paprika tükke senikaua kuni need muutuvad poolküpseks. Lisa piim, rõõsk koor, vein, puljongikuubikud ja tüümian. Lase segu keema tõusta ning lisa kalatükid. Keeda umbes 5 minutit. Maitsesta soola ja pipraga.
Soovi korral võid serveerides supile riivitud juustu ja värsket tüümiani peale raputada.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes