Uudiskiri Instagram Facebook
 
Püreesupid

Nõgesesupp avokaado ja karulauguga

Püreesupid

Nõgesesupp avokaado ja karulauguga

Lia Virkus Toidutare.ee
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Seda kaunist kevadrohelist suppi on suisa rõõm valmistada, avokaado teeb rohelise püree mõnusalt sametiseks. Karulauku lisades saad supile meeldiva küüslauguse maitse.
Retsept
portsjonile
1 l Köögiviljapuljong või vesi
1 l Nõgesed
3 dl Tükeldatud karulauk
2 tk Avokaado
1 tk Sidrun
Serveerimiseks kooritud kanepiseemned
Münt
Kuumuta puljong või vesi keemiseni, lisa pestud nõgesed ja naadid või karulauk. Keeda mõni minut ja tõsta kõrvale. Koori ja tükelda avokaadod ja lisa supile, püreesta saumikseriga. Kui supp jääb paks, lisa veel väheke puljongit või vett. Maitsesta soola ja pipraga, serveeri seemnete ja värskete mündiokstega.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes