Uudiskiri Instagram Facebook
 
Püreesupid

Kabatšokipüreesupp

Püreesupid

Kabatšokipüreesupp

Soome
PrindiSoovita sõbrale
Kabatšokipüreesupp sobib eelroaks koos pirukate või saiaga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 sl õli
3 tk küüslauguküüs
3 tk kabatšokk (väiksemad)
2 tl Basiilik (kuivatatud)
sool
valge pipar
1 l kanapuljong
1 tk Sibul
Sibul ja küüslauguküüned hakkida peeneks ning praadida poti põhjas väheses rasvas pehmeks. Pestud, rõngasteks lõigatud kabatšokke hautada samuti mõnda aega õlis. Ei tohi lasta köögiviljadel pruuniks minna! Kallata peale kanapuljong ja maitsestada. Keeta vaiksel tulel 10-15 minutit, kuni kabatšokid on pehmed. Seejärel püreestada kõik ained köögikombainis ja kuumutada suppi uuesti. Pakkuda eelroana pirukate või saiaga.

Uued retseptid

Kauboikartulid rosmariiniga

Argitoidud
Kauboikartulid rosmariiniga