Maitsev ja kiire õhtusöök peale rasket tööpäeva.
200 g pelmeene200 g makarone100 g konservmaisi100 g oakonservi2 värsket kurki2 tomatit1 paprika1 sibul200 g konservshampinjoneoliivõlisoolamaitseaineidmaitse-
rohelist Valmistusõpetus:1. Keeta pelmeenid ( kõige paremini sobivad väikesed itaalia-tüüpi pelmeenid).2. Keeta makaronid.3. Jahtunud pelmeenid ning kurnatud ja jahtunud makaronid kokku segada.4. Lisada mais, oad, kurgikuubikud, tomatikuubikud, ribastatud paprika, hakitud sibul ( võib lõigata ka poolrõngad), konservshampinjonid.5. Võib kõik ained kokku segada ning nende hulka ka oliivõli, maitseained ja maitserohelise või laduda segatud makaroni-pelmeenisegule retseptis antud toiduained samas järjekorras kihiti. 6.Sel juhul puistata salat maitserohelise ja soolaga üle ning niri stada peale oliivõli.
KOMMENTAARID