Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Hakklihastruudel

Suupisted

Hakklihastruudel

Toidutare Rootsi
PrindiSoovita sõbrale
Soolane lehttainapirukas.
Retsept
portsjonile
0.5 dl Riivsai
1.5 dl Piim
1 tk Sibul
150 g Seened
Võid
600 g Segahakkliha
2 tl Küüslaugupipar
2 tl Sool
1 kuni 2 tk Hapum õun
1 tk Rull lehttainast (25 x 42 cm)
150 g Viilutatud peekon
Määrimiseks muna
Valmistusviis Sega riivsai piimaga. Lase seista u 10 minutit. Pruunista sibul ja seened, lase veidi jahtuda. Lisa hakkliha, sool, pipar. Vormi piklikuks. Rulli lahti lehttainas. Puhasta ja tükelda õunad. Laota taina keskele, pane hakklihatäidis peale. Keera taina servad kokku. Pane pirukas plaadile, aseta peekoniribad üle piruka ja määri lahtiklopitud munaga. Küpseta 200ºC juures u 45 minutit. Enne küpsetamise lõppu kata struudel vajadusel fooliumiga. 

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga