Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Keedetud homaar

Suupisted

Keedetud homaar

Toidutare Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Keedetud mereannid

40-60 min

Retsept
portsjonile
1 tk (500-600 g) Homaar
2 l Vesi
0.75 dl Sool
1 tk Tükisuhkur
Valmistusviis Pese homaar harjaga puhtaks. Ole sõrgadega ettevaatlik, seo need kummipaela või traadida kokku. Lase vesi koos soola ja suhkruga keema. Pane homaar, pea ees, keevasse vette. Keeda kaane all u 15 minutit. Kui keedad suuremat homaari või kahte korraga, pane vett ja soola rohkem (1/4 dl soola 1 l vee kohta). Enne teise homaari vettepanemist lase vesi uuesti keema. Suuri homaare keedetakse 20-25 minutit. Tõsta homaar vahukulbiga potist välja. Pane see selili kaussi, kalla leem peale ja lase jahtuda. 

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes