Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Ürdipannkoogid suitsulõhe ja redisega

Suupisted

Ürdipannkoogid suitsulõhe ja redisega

Gildor Epicuirous
PrindiSoovita sõbrale
Täidetud pannkoogid

40-60 min

Retsept
portsjonile
PANNKOOGID
20 ml piim
0.75 sl jahu
0.25 tk muna
0.5 tl õli
0.25 sl hakitud tilli
0.25 sl hakitud murulauku
TÄIDIS
7.5 g toorjuust
0.25 tl sidrunimahl
0.0625 tl sirdrunikoor
0.0625 tl must pipar
7.5 g külmsuitsulõhe
1 redis
Valmista tainas munast, piimast, jahust ja õlist. Lisa ürdid, sega veel korra, kata taignakauss ja tõsta pooleks tunniks külmkappi. Küpseta taignast õhukesed pannkoogid (crepes). Pannkoogid võib valmistada ka eelmisel päeval, siis tuleb nad paigutada hunnikusse, vaheldumisi küpsetuspaberilehtedega (paber, pannkook, paber jne) ning hoida külmkapis. Sega maitsestamata toorjuust, sidrunimahl, riivitud sidrunikoor ja värskelt jahvatatud must pipar. Määri pannkoogi üks pool juustuseguga. Lõika redised "tikukesteks" (tikukesi peab olema u 50 ml) Kata pool pannkooki lõhetükikestega, raputa üle redisega. Keera pannkook rulli, alustades keeramist kala ja redisega kaetud poolelt. Lõika pannkook juppideks (u neljaks).
Jupid sobib panna taldrikule püsti, iga jupi peale kaunistuseks murulauguvars.

KOMMENTAARID

Nona 14.juuni 2005 16:23
kuna täidises on nii sidrunit kui sidrunikoort, lisasin lõhetükkidele veel tükeldatud sidrunimelissi.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool