Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Juustusai

Maitsvad juustusaiakesed

üle 60 min

Valmistamisaeg u 20 minutit 2 x 30 kerkib + u 10 minutit küpseb.

Retsept
portsjonile
25 g Margariin
5 dl Vesi
50 g Pärm
1 tl Sool
100 g Juust
14 dl Rukkipüül
Valmistusviis Sulata margariin potis. Vala teise potti vesi või piim ja soojenda 37 kraadini.  Lahusta pärm väheses vedelikus. Lisa margariin, sool, juust ja peaegu kogu jahu. Sega segu tainaks. Lase tainal u 30 minutit kerkida. Sõtku kerkinud tainast ja jaga tainas kaheks osaks ning vormi piklikuks. Lõika mõlemad 12 tükiks (kokku 24 tk) ja vormi ümmargusteks või ovaalseteks saiakesteks. Aseta need küpsetuspaberiga kaetud plaadile. Lase kerkida u 30 min. Küpseta 220 kraadi juures ahju keskosas u 10 min. Lase saiadel resti peal ja rätiku all jahtuda. 

Märksõnad

toidutarejuustusai

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga