Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Elevant

Maitsev, pidulik võileib tuunikalaga.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 vii suurt röstisaia
30 gr. hakitud tuunikala
30 gr. majoneesi
1 tl. mädarõigast
värskekurgi viile
keedetud porgandit
hakitud rohelist sibulat
  Sega hakitud tuunikala või, majoneesi ja mädarõikaga ühtlaseks massiks. Määri segu saiaviilule ja kaunista värskekurgi ja porgandiviiludega. Rösti sai rösteris soovi korral ja kaunista siis.

Märksõnad

marielevant

KOMMENTAARID

kajalo 13.veeb 2006 18:14
Supper hea ,pidulik ja kiire!
Malle Karakull 02.juuni 2005 15:36
Miks alati kõik koostisosad tuleb omavahel ära segada ja siis leivale määrida. Palju esteetilisem ja maitserikkam oleks ju mõned toiduained eraldi jätta
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes