Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Spinati-fetapirukas

Suupisted

Spinati-fetapirukas

Toidutare Maire Suitsu
PrindiSoovita sõbrale
Lahtine pirukas
Retsept
portsjonile
400 g valmis lehttaignat
TÄIDIS:
300 g fetajuustu või fetakit
300 g külmutatud spinatit
4 muna
5 dl piima
jahvatatud muskaati
sibulapulbrit
veidi soola
Valmistusviis Sulata spinat sõelal. Vooderda suur madal pirukavorm taignaga, laota sellele täielikult kuivaks pigistatud spinat. Puista peale pisikesteks kuubikuteks lõigatud feta või sõrmedega pudendatud fetaki. Klopi munad lahti, lisa piim ja maitseained ning nirista segu täidiseainete peale. Küpseta 200 °C juures 35-40 minutit, serveeri toatemperatuurile jahtunult.

KOMMENTAARID

jordan 15.mai 2010 12:08
ma ostsin seda poest ja hakkas nii meeldima et tahtsin teha seda pirukat 5
Kristiina 11.aug 2009 17:14
Tõeliselt maitsev pirukas. Mõnikord lisan fetakile ka natuke hallitusjuust ja lisaks 1-2 muna, et sisu paksem tuleks.
aredhel 18.juuli 2005 19:46
Mulle maitses nii enam-vähem, aga kõht pärast pool ööd valutas. Minu perele see aga üldse ei meeldinud, võib olla panin ka pisut liiga palju sibulapulbrit, pole kuigi palju kogemusi selliste toitudega veel
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes