Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Šerrirollmopsid

Suupisted

Šerrirollmopsid

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Heeringarullid šerrimarinaadis. Umbes 1 päev tuleb hoida külmkapis enne tarvitamist.
Retsept
portsjonile
16 soolaheeringafileed
2 punast sibulat
2 porgandit
10 ml veiniäädikat
200 ml sherrit
50 g suhkrut
20 g sinepiseemneid
20 g valge pipra teri
20 g pimenditeri (vürtsi)
2 loorberilehte
4 nelki
Loputa heeringafileed külma vee all ja tupsuta kuivaks. Rulli fileed kokku ja kinnita puutikuga. Koori ja viiluta sibulad. Kaabi, pese ja viiluta porgandid. Lao heeringarullid, sibul ja porgandid kihiti klaaspurki. Aja keema äädikas, šerri ja 3 sl vett, maitsesta suhkru ja maitseainetega. Kalla kuum marinaad heeringatele. Hoia kala külmkapis u 1 päev. Serveeri täisteraleiva ja võiga.

Märksõnad

šerrirollmopsid

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes