Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Makratort

Tupperware"päevalill" retsept.

üle 60 min

u 20 minutit + sügavkülmas.

Retsept
portsjonile
300 g makrat
1 röstsai
1 pakk võid sulatada (200g)
3-4 sl tilli
400 g hapukoort
võib ka värsket kurki
Valmistusviis Kõik koostisosad kuubikuteks lõigata ja segada. Seejärel täida päevalillevorm ja tõsta 20 minutiks sügavasse külma. 

Märksõnad

triinmakratort

KOMMENTAARID

irw 30.nov 2009 17:23
tupevare
(nimetu) 27.sept 2008 14:00
Mina olen või kogust vähendanud ja kasutanud tarretamiseks 3 tl zelantiini. Siis ei pea toitu ka sõgavkülmas hoidma. Aga hea on ta tüesti
amatöör 04.sept 2008 17:54
aga kas sisse läheb terve päts röstsaia? ja soola, pipart vms ei panda juurde?
Kristel.L 19.aug 2008 09:42
Tõesti...kas nii palju võid??? Tundub ahvatlev.
mtve 27.mai 2008 15:57
Sai alles hiljuti jällegi tehtud ja külalistele pakutud. Tõesti hea leid.
sirkka 26.juuni 2006 16:33
Kas see väga rasvane ei jää: terve pakk sulatatud võid?
urbsik 02.apr 2006 16:13
vau -kui hea -tasib teha!mulle maitses küll!1
Ults40 24.jaan 2006 20:55
kas sulle päris meeldis . we natuke.
rästas 12.sept 2005 13:11
Väga maitsev ja kerge valmistada .Võib lisada ka hapukurki.....prroo-
vige kindlasti
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes