Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Friteeritud krabipulgad

Suupisted

Friteeritud krabipulgad

Targu talita - Sirje Rekkor
PrindiSoovita sõbrale
Karriga maitsestatud krabipulgad

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
200 g nisujahu
2 muna
karripulbrit
soola
kuni 6 dl heledat õlut
400 g krabipulki (makrat)
friteerimiseks õli
Valmistusviis
Sega jahu ja munad ning maitsesta soola ja karripulbriga.
Pidevalt segades lisa nii palju õlut, et moodustuks hapukooretaoline tainas.
Kuumuta õli paksupõhjalises keedunõus vähemalt 180C -ni.
Külmkapis aeglaselt sulatatud makrapulgad kasta tainasse ja seejärel friteeri õlis helepruuniks.
Tõsta sõelaga köögipaberile nõrguma.
 

KOMMENTAARID

Liivi 01.märts 2015 10:11
VABANDUST SEAL OLI 60 ML ÕLUT
Liivi 01.märts 2015 10:10
Umbes sama retsept oli internetis aga seal oli 6 ml õlut,tegi eile 6 dl-ga ja sinna kulub kindlasti rohkem kui 200g nisujahu:)
Kätlin 27.mai 2011 22:21
Lisasin taignale tavalise curry asemel Thai red curryt ja veidi Cayennei pipart. Mõnusalt vürtsine ja krõbe:P
Malle Karakull 19.mai 2005 16:39
Loomulikult paneeritult... maitsev
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga