Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Seakeel mädarõikakastmes

Suupisted

Seakeel mädarõikakastmes

Ungari köök - Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Keedetud seakeel mädarõikakastmes
Retsept
portsjonile
500 g seakeeli
2 sibulat
2 küüslauguküünt
pipart
soola
KASTE:
100 g värsket mädarõigast
100 ml keelekeeduleent
100 ml hapukoort või rõõska koort
veidi äädikat
suhkrut
soola
Valmistusviis
Keeled pesta ja keeta soolaga maitsestatud vees koos sibula, küüslaugu ja mõne piprateraga.
Lasta keeduleemes jahtuda.
Lõigata viiludeks ja panna kuni serveerimiseni leemesse tagasi.
Osa leent kasutada kastme valmistamiseks.
Riivitud mädarõikale valada veidi keeva vett ja lasta nõrguda.
Puljong segada mädarõika, koore, suhkru ja soolaga.
Soovi korral maitsestada äädikaga.
Lisandiks
Marineeritud paprika.

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga