Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Laimiga marineeritud lõhe

Suupisted

Laimiga marineeritud lõhe

Kodu ja Aed
PrindiSoovita sõbrale
Laimiga marineeritud lõheviilud rukolasalatil.
Retsept
portsjonile
500 g lõhe- forellifileed
2 laimit
2 tl soola
serveerimiseks rukolasalatit
Valmistusviis Pane kalafilee umbes tunniks ajaks sügavkülma. Lõigu külmutist võetud filee küljest terava noaga hästi õhukesi liistakuid. Osa fileest lõika paraja suutäie suurusteks tükkideks. Pool tundi enne serveerimist pigista lõheviiludele 1 1/2 laimi mahl ja riputa peale soola. Loputa rukolasalati lehed puhtaks, laota vaagnale ning lao lõheviilud sinna peale. Kaunista õhukeste laimiviiludega.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes