Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Paneeritud konnakoivad

Suupisted

Paneeritud konnakoivad

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Marineeritud konnakoivad paneeritakse jahus, munas ja riivsaias ning praetakse kuumas rasvas. Neid võib ka kasta vedelasse taignasse ja praadida fritüüris. Marinaadis peavad seisma paar tundi.
Retsept
portsjonile
25 konnakoiba
200 g rasva
2 sl taimeõli
1 tl soola
pipart
1 sidrun
petersellilehti
150 g riivsaia
2 muna
100 g jahu
Valmistusviis
Puhastatud konnakoibi hoida paar tundi sidrunimahlast, õlist, piprast, soolast ja hakitud petersellilehtedest segatud marinaadis.
Paneerida jahu, muna ja riivsaiaga.
Praadida kuumas rasvas, garneerida sidruniviilude ning rasvas kuumutatud petersellilehtedega.
Kõrvale anda tatari kastet.
Paneerimise asemel võib marineeritud konnakoivad kasta vedelasse taignasse ja praadida siis fritüüris rohkes kuumas rasvasegus.
Lisandiks
Tatari kaste.

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga