Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Väikesed lihapirukad

Suupisted

Väikesed lihapirukad

kata erakogu
PrindiSoovita sõbrale
lihapirukad sobivad panna peolauale, kui ka niisama söömiseks.
Retsept
portsjonile
500 g (6 tk)valmis võitaigna lehte
250 g hakkliha
1 väike sibul
1 küüslauguküüs
1 spl õli
soola ja pipart
1 spl võid
1 dl maitsestamata jogurtit
2-3 spl päevalilleseemneid
kaunistuseks:
100 g võitaignat
määrimiseks:
1 muna
Valmistusviis1. rösti päevalilleseemned kuival kuumal pannil. haki sibul ja kuumuta õlis pehmeks. lusa hakkliha ja maitsesta soola ning pipraga. hauta kaane all 10 minutit. 2. lase jahtuda ning sega hulka või ja jogurt. 3. rulli taigen õhukeseks ja määri munaga. vajuta taignast joogiklaasiga ümmargused rattad. tõsta igale tükile lusikatäis täidist. sulge väikised pirukad hoolikalt ääri kinni vajutades.määri pealt munaga. 4. rulli viimane taignaleht pisut õhemaks ja lõika sellest tähekujulise vormiga kujundeid. 5.vajuta iga piruka peale 1"täht". küpseta 200-kraadises ahjus 10-15 minutit..

KOMMENTAARID

anni 01.veeb 2012 13:57
No vahet pole ju kumma taignaga sa need teed:) see on enda valik
Seenesoust 06.veeb 2006 10:34
Kas pärmitaignast ei tule mitte paremad ja tervislikumad?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes