Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Seeneterriin

Suupisted

Seeneterriin

Soome
PrindiSoovita sõbrale
Vesivannis küpsetatud austerserviku-spinati-kartulipüreeterriin.

Ahjus küpseb tund aega.

Retsept
portsjonile
3 dl Austerservik (peeneks hakitud)
2 tk Sibul
1 spl Õli
2 dl Kartulipuder
170 g Spinat (külmutatud)
0.5 tl Must pipar
Basiilik (värske) või
1 tl Estragon
2 dl Hapukoor
4 tk Muna
Valmistusviis Peenesta seened ja sibul ning hauta need väheses õlis pehmeks. Nõruta sulanud spinatist liigne vedelik välja. Pakk sulab mikros sulatusprogrammil 4-5 minutiga. Sega seened, sibul, spinat, maitseained, koor ning munakollased kartulipüreega ja kontrolli maitset. Lisa segule kõige viimasena vahustatud munavalged. Kalla segu õlitatud ahjuvormi ja küpseta 200°C juures vesivannis tubli tunni. 

Märksõnad

seeneterriin

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga