Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Soolatud veise välisfilee.

Suupisted

Soolatud veise välisfilee.

Liharaamat.
PrindiSoovita sõbrale
Soolatud veise välisfilee.
Retsept
portsjonile
500 g veise välisfilee
1 sl purustatud must pipar
1 sl fariinsuhkur
1 sl Kadakamarjad
1 sl lihapehmendaja (papaiin)
100 g meresool
Puhasta liha üleliigsest rasvast ja kelmest, lõika pikikiudu keskelt pooleks. Sega kokku pipar, fariinsuhkur ja kadakamarjad. Hõõru liha saadud maitsesegu ning meresoolaga. Pane sobivasse anumasse ja kata kile või kaanega. Hoia enne serveerimist 24 tundi sügavkülmas. Paku õhukesteks viiludeks lõigatuna.

KOMMENTAARID

Õuemiisu 07.sept 2012 14:38
just toores liha,papaiin sisaldab ka soola,nii et kas 100 gr soola pole palju. aga hea saab (sisefilee on pehmem-parem)
malcomx 08.mai 2005 20:49
toores liha siis või?
aljoha1978 21.veeb 2005 18:06
aga parem on siiski sise- kui välisfilee
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga