Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Lehe-kännuseenetasku kreemjuustuga

Suupisted

Lehe-kännuseenetasku kreemjuustuga

Targu talita.
PrindiSoovita sõbrale
Vanaema laspepõlveaegne hõrgutis. Lehttainapirukad toorjuustu ja kännuseentega.

20-40 min

Retsept
portsjonile
lehttainas
1 karp *Philadelphia toorjuust
1 tk seenepuljongikuubik
50 g marineeritud kännuseened
100 g hapukoor
1 tk muna
3 sl jahu
Sega toorjuust peenestatud puljongikuubiku, muna, hapukoore ja jahuga. Rulli ostetud lehttainas poole õhemaks ja lõika 10 x 10 cm suurusteks ruutudeks. Pane keskele täidisekuhjake ja peale seened. Keera tainanurgad ülespoole. Küpseta 220°C praeahjus 15 minutit. Serveeri soojalt koos hapukoorega. Siin on kasutatud Ukraina kännuseene konservi, mis küpsetatult mõnusalt hamba all krõmpsub. Proovida tasub ka teisi variante, näiteks marineeritud kuuseriisikaid või kukeseeni. Võimalus: puljongikuubiku asemel võib kasutada seeni ka täidise sees. Sel juhul võiks täidisele lisada veidi kapparit, mis kuumutamisel seenemaitset võimendab.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga