Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Hakkliha-kapsapirukas

Suupisted

Hakkliha-kapsapirukas

100 Rooga
PrindiSoovita sõbrale
Lihtne pärmitainapirukas, milles on ohtralt köögivilju ja hakkliha, muutub seistes aina mahlasemaks.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
2.5 dl piim
1 tl sool
25 g pärm
7.5 dl jahu
75 g või
400 g *hakkliha
200 g Valge peakapsas
1 tk porru või sibul
2 tk suur porgand
1 tk Paprika
4 küünt Küüslauk
2 tl sool
2 tl Pune (kuivatatud)
1 dl hapukoor
määrimiseks muna
Sega pärm, sool ja jahu käesooja piima hulka. Sega kõik ühtlaseks ning lisa pehme või. Sõtku tainas ühtlaseks ja lase soojas kahekordseks kerkida. Kerkimise ajal valmista täidis. Riivi kapsas ja porgandid. Haki porru, paprika ning küüslauguküüned. Pruunista pannil hakkliha, lisa köögiviljad ja hauta veidi, et köögiviljad pehmeneksid. Maitsesta ninbg lisa hapukoor. Poolita tainas ja rulli sellest kaks küpsetusplaadi suurust lehte. Tõsta üks tainaleht küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja kata täidisega. Tõsta teine tainaplaat täidisele, kinnita servad ja määri munaga. Tee kahvliga pealmisse tainaplaati mõned augud. Küpseta praeahjus 200°C juures 20 minutit.
Plaadipirukas - 16-20 tükki.

KOMMENTAARID

ainura 21.veeb 2010 23:24
muidugi ka punktid
ainura 21.veeb 2010 23:24
väga hea oli:Y
paavst 12.jaan 2008 21:08
unustasin kogemata hapukoore aga ikkagu tuli väga mõnus...selline suur ja kuldpruun ja väga maitsev. pere kaks päeva söönud!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tuline pähkli-šokolaadijook

Argitoidud
Tuline pähkli-šokolaadijook