Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

"Pealinnakurgikesed"

Suupisted

"Pealinnakurgikesed"

Doonau köök.
PrindiSoovita sõbrale
Ahjus küpsetatud sealiharullid. Juurde paku praekartuleid ja rohelisi herneid sulavõis.

40-60 min

Retsept
portsjonile
600 g pehme sealiha
2 sl sulavõi
3 kuni 4 küünt Küüslauk
3 sl Majonees
1 tl Sinep
2 tk Sibul
1 sl (hakitud,värske) Aedtill
Sool
Must pipar
2 oksakest Petersell
Tükelda liha ristikiudu sobivateks portsjoniteks, anna neile ovaalne või ümar kuju ( igale sööjale 2 lihatükki ), vasarda umbes 5 mm paksuseks. Määri sinepiga, raputa peale soola, musta pipart, hakitud tilli ja riivitud küüslauku. Keera kurgi moodi kokku. Sulavõiga määritud ahjupannile puista sibularõngaid, lao peale kergelt pruunistatud "kurgikesed", määri majoneesiga ja küpseta ahjus 35-40 minutit. Lao "kurgikesed" vaagnale ning garneeri värske peterselli või selleriga. Juurde paku praekartuleid ja rohelisi herneid sulavõis.

KOMMENTAARID

p. 24.okt 2010 15:00
Liha just küpseb ahjus :)
MissTinnu 30.dets 2009 15:01
Proovin kindlasti järgi, otsisingi just sobivat retsepti sealiha valmistamiseks. (Y)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes