Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Prantsuse võisarved

Suupisted

Prantsuse võisarved

Targu talita.
PrindiSoovita sõbrale
Prantsuse võisarvekesi võib küpsetada suuremas koguses, siis külmutada ja pakkuda hommikukohvi juurde ka järgnevatel hommikutel mikrolaineahjus või praeahjus soojendatult.
Retsept
portsjonile
3 dl Piim
50 g pärm
1 tk Muna
1 tl Sool
8 dl nisujahu
150 g pehme või või küpsetusmargariin
määrimiseks muna
Pärm lahustada leiges piimas, lisada muna, sool ja jahu. Lõpuks lisada pehme või. Lasta tainal toidukile all soojas kohas kerkida. Kerkinud tainas jagada kaheks. Kumbki osa rullida ringikujuliseks. Ringid lõigata tainanoaga kaheksaks sektoriks. Sektorid keerata sarvekesteks. Sarvekestel lasta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil veidi kerkida, määrida munaga ja küpsetada ahjus 225°C juures 10 minutit. Selliseid sarvekesi võib korraga küpsetada suuremas koguses, siis külmutada ja pakkuda hommikukohvi juurde ka järgmistel hommikutel mikrolaineahjus või praeahjus soojendatult. Sellest kogusest saab 16 võisarve.

Märksõnad

võisarvedprantsuse

KOMMENTAARID

Hindaja 12.märts 2011 11:47
Tegin ja jäid super mahedad, pehmed ja maitsvad.
anna 03.okt 2009 21:00
mul tuli tainas väga vedel ja pehme - seda ei saanud kuidagi lõigatagi, kuigi jälgisin juhiseid täpselt. Milleks nii juhtus? Ma siis puistasin hiljem veel jahuga üle.
evemüller 13.nov 2008 21:59
Kas sinna peab 800 ml jahu panema??
aklys 20.mai 2008 17:29
piisab poolest tunnist..proovisin ise ka ja tulid maitsvad:)
kapo07 12.juuni 2007 21:28
Tahaks teada kui kaua see tainas peaks kerkima toidukile all??? KIIRE!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes