Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Värske kartul peekonikuues

Suupisted

Värske kartul peekonikuues

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Roog, mis sobib hästi suupisteks koos dipikastmega. Siin on kartulid serveeritud rohelise salatiga. Võid rooga küpsetada ka ahjus.
Retsept
portsjonile
10 tk väike värske kartul
5 tk pikk peekoniviil
SALAT
1 tk (värske) Kurk
100 g ( 20 % ) Hapukoor
1 dl (maitsestamata) Jogurt
Sool
Must pipar
3 oksakest (värsket) Tüümian
1 tl või kuivatatud tüümian
5 tk salatileht serveerimiseks
Pese kartulid korralikult puhtaks, pane potti ja kalla peale kuum vesi. Maitsesta soolaga ning keeda. Jahuta. Keera kartulile ümber peekon ja pane tulisele pannile praadima. Prae igalt küljelt, kuni peekon muutub krõbedaks. Maitsesta pipraga. Salatiks sega kokku hapukoor, maitsestamata jogurt ja väikesteks kuubikuteks tükeldatud kurk ning maitsesta soola, pipra ja tüümianiga. Serveerimisel pane vaagnale rebitud salatilehed, sinna peale kartulid ja kõige peale kurgisalat. Retsept on mõeldud viiele inimesele.

KOMMENTAARID

NAAJ 16.sept 2011 22:19
Küpsetasin ahjus. Hea vaheldus tavalisele ahjukartulile.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga