Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Krevetidipp köögiviljadega

Suupisted

Krevetidipp köögiviljadega

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Vaagnale asetatud köögivilju koos maitsva dipikastmega sobib serveerida igal ajal.
Retsept
portsjonile
250 g Toorjuust
250 g Hapukoor
150 g Kooritud krevett
1 tl Sidrunipipar
1 tl Aroomisool
SERVEERIMISEKS
1 tk Paprika
Kurk
Porgand
Lillkapsas
Redis
Sega toorjuust, hapukoor ja maitseained ühtlaseks seguks. Lisa tükeldatud krevetid, sega veel kord läbi ja lase vähemalt 2 tundi külmkapis seista. Paku dipikastet paprika seest või eraldi väikesest kausikesest. Puhasta aedviljad ja lõika sobiva suurusega tükkideks, serveeri koos kastmega.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga