Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Krevetidipp köögiviljadega

Suupisted

Krevetidipp köögiviljadega

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Vaagnale asetatud köögivilju koos maitsva dipikastmega sobib serveerida igal ajal.
Retsept
portsjonile
250 g Toorjuust
250 g Hapukoor
150 g Kooritud krevett
1 tl Sidrunipipar
1 tl Aroomisool
SERVEERIMISEKS
1 tk Paprika
Kurk
Porgand
Lillkapsas
Redis
Sega toorjuust, hapukoor ja maitseained ühtlaseks seguks. Lisa tükeldatud krevetid, sega veel kord läbi ja lase vähemalt 2 tundi külmkapis seista. Paku dipikastet paprika seest või eraldi väikesest kausikesest. Puhasta aedviljad ja lõika sobiva suurusega tükkideks, serveeri koos kastmega.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga