Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Lehttaina-kitsejuustupirukas

Suupisted

Lehttaina-kitsejuustupirukas

Angelica Udeküll ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Kitsejuust annab pirukale mõnusa maitsenüansi.
Retsept
portsjonile
250 g kitsejuust
150 g Kuivatatud tomat
0.5 kg lehttainas
Pune
1. Laota lehttainas lauale ja lõika sellest suured ruudud.2. Pane igale ruudule kas üks suurem kuivatatud tomat või kaks väiksemat.3. Tee kitsejuustust väiksemad kuubikud ja pane igale ruudule umbes supilusikatäis juustu.4. Maitseks lisa oreganot ja musta pipart.5. Küpseta ahjus 210 ºC juures umbes 10 minutit, kuni küpsetis on kuldkollane.Kui kasutad õli sees hoitavaid kuivatatud tomateid, võid lisada igale ruudule ka veidi maitsestatud õli.Kui kasutad külmutatud lehttainast, sulata see külmkapis üles. Kiirsulatamise korral alaneb taina kvaliteet. 

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga