Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Ceviche taco kausikestes

Suupisted

Ceviche taco kausikestes

Santa Maria
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Santa Maria
Tsitrusega marineeritud kalasalat.
Retsept
portsjonile
300 g Lõhefilee
2 tk Avokaado
1 tk Mango
0.5 tk Kurk (kooritud, hakitud, ilma seemneteta)
2 tk Tomat (kuubikutena, ilma pehme sisuta)
1 pakk Santa Maria Tex Mex Pico de Gallo maitseainesegu
3 tk terve laimi mahl
1 küüs Küüslauk
1 sl Oliiviõli
1 pakk Santa Maria Tex Mex Taco kausikesed
Lõika kala, köögi- ja puuviljad 1x1 cm suurusteks kuubikuteks. Lisa lõhekuubikutele maitseainesegu, laimimahl ja purustatud küüslauk ning lase 2 tundi marineeruda. Vahepeal keera ettevaatlikult lõhekuubikuid ettevaatlikult paar korda ringi, et kala maitsestuks ühtlaselt. Peale marineerimist sega juurde ülejäänud ained. Serveeri Taco kausikestest, mida on eelnevalt 125-kraadises ahjus 10 minutit soojendatud ja seejärel maha jahutatud.
Kogustest valmib 18 tk.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga