Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Väikesed rukolapirukad

Suupisted

Väikesed rukolapirukad

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Väikeseid pirukaid on mugav serveerida, eriti kui neid küpsetada muffinivormides. Rukola annab täidisele kerge, meeldivalt mõrkja maitse

20-40 min

Retsept
portsjonile
PÕHI
3 dl Jahu
125 g Või
1 tl Sool
2 sl Külm vesi
TÄIDIS
2 potti Põld-võõrkapsas ehk rukola
150 g Kodujuust
0.75 dl 35% rõõsk koor
2 tl Sinep
3 sl Parmesani juust
0.75 tl Sool
1 tl Must pipar
18 tk Kirsstomatid
Haki või, jahu ja sool seguks. Lisa vesi ja sega ühtlaseks tainaks. Pane täidise valmistamise ajaks külma.Täidise tarvis sega hakitud rukola, kodujuust, rõõsk koor, sinep, riivitud parmesan, ja maitseained. Jaga tainas 12 tükiks, suru tükid, muffinivormi põhja ja äärtele. Täida täidisega ja vajuta sellesse ka poolitatud kirsstomatid. Küpseta 225-kraadises ahjus 12-15 minutit.12 tükki.

KOMMENTAARID

Küpse 30.juuli 2009 16:15
Lisasin 1 muna täidisele, polnud vedel. Aga minu arust peaks tainast vormis natuke eelküpsetama, jäi täitsa mure ja toores muidu, pidin uuesti ahju panema ja alumisel siinil veel 15 minutit küpsetama.
tädieevi 08.juuli 2008 15:20
Täidis jäi veidi vedel. Ehk peaks muna lisama... Muidu väga mõnusad.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga