Uudiskiri Instagram Facebook
 
Külmad suupisted

Brüleekreemiga maasikad

Külmad suupisted

Brüleekreemiga maasikad

Eva Pärtel Nipiraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Eva Pärtel

kuni 20 min

Retsept
20 tk Suur maasikas
0.5 dl Rõõsk koor 35%
100 g Maitsestamata toorjuust
2 spl Suhkur (pluss kõrvetamiseks 3 spl)
1. Lõika maasikatel ära lehed ja tee väikese noaga ettevaatlikult iga maasika keskele auk.

2. Vahusta koor 1–2 sl suhkruga ja sega toasooja toorjuustuga. Pane segu kondiitrikotti ja pigista täidis maasikatesse.

3. Silu täidis maasikates tasaseks ja pane paariks tunniks külmkappi.

4. Pärast tahenemist raputa täidisele suhkrut ja kõrveta seda leeklambiga, kuni suhkur sulab. Serveeri kohe.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes