Uudiskiri Instagram Facebook
 
Külmad suupisted

Küpsetamata kevadrullid

Külmad suupisted

Küpsetamata kevadrullid

Eva Pärtel Nipiraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Eva Pärtel

40-60 min

Retsept
10 tk Shiitake-seen või kooritud krevetid (200 g)
3 tk Hiina kapsa leht
1 tk Punane paprika
1 peotäis Värsked idud
Seesamiõli
Sojakaste
Sool
Must pipar
10 tk Riisipaber
Kogus 10 tükki.

Täidis
1. Kui kasutad shiitake-seeni, pane need 12 tunniks külma vette likku. Pärast leotamist pigista üleliigne vesi seentest välja. Lõika seened ribadeks ja prae neid mõni minut pannil kerges õlis, maitsesta soolaga ja tõsta jahtuma.

2. Lõika Hiina kapsas ja paprika u 5 cm pikkusteks ribadeks.

3. Sega kõik täidise koostisained kokku ja maitsesta.

Rullid
1. Kasta riisipaber sooja vette, nii et paber läheb õige pisut pehmeks. Eesmärk on, et seda saaks voltida.

2. Tõsta täidis paberile ja voldi kevadrullid kokku nii nagu piltidel.

3. Serveeri rulle sojakastmega.

HEA TEADA!
Värsketeks kevadrullideks on kõige sobilikum riisijahust valmistatud riisi- paber. Pildil olev kevadrull on tehtud Vietnamis toodetud riisi- paberiga, mida saad tellida näiteks umami.ee-st. Riisipaberis kevadrulle on võimalik ka küpsetada, kuid need jäävad nätsked ja vähe krõbedad. Seetõttu sobib küpsetatud variantideks paremini nisujahust tainas.

KOMMENTAARID

keegi kes jagab ka midagi 25.juuni 2018 00:49
tõesti palun lõpetada sellise jama kirjutamine kui ise midagi kokandusest ei tea. on olemas kevadrullid ja on olemas suverullid. kevadrullid on tehtud pm filotaina moodi lehtedest ja on küpsetatud, ja siis suverullid on riisiaberist ja küpsetamata. sellist asja nagu teie pilt ja nimi ütlevad EI OLE OLEMAS. palun enne õppida asjad selgeks kui õpetama hakkate.
inimene 04.juuni 2018 22:26
Palun lõpetage jama
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga