Uudiskiri Instagram Facebook
 
Külmad suupisted

Kartulirulaad

Toorjuustu-sibula-porru-paprika-krevetitäidisega kartulirull.  Krevettide asemel võid kasutada ka sinki.
Retsept
500 g pudrukartuleid
4 muna
50 g riivjuustu (Emmentali)
soola
valget pipart
vürtsi
TÄIDIS:
200 g toorjuustu
1 väike punane sibul
tükk porrulauku
punast paprikat
200 g puhastatud krevette või sinki
Koori kartulid ja keeda pehmeks. Nõruta sulanud krevettidest ülemäärane vedelik välja. Püreeri kartulid. Löö munad lahti, eralda rebud munavalgetest. Sega munakollased koos riivjuustuga kartulipüree hulka. Lisa maitseks soola ja pipart. Vahusta munavalged ja sega kartulipüree hulka. Laota segu ahjuplaadile pandud küpsetuspaberile ja küpseta 200 kraadises ahjus umbes 15 minutit. Võta välja ja lase jahtuda. Haki sibul, porru ja paprika peeneks. Määri küpsetatud ja jahtunud kartulipüreeplaadile toorjuust, hakitud sibul, porru ja paprika ning krevetid või ribadeks lõigatud sink. Keera plaat koos täidisega tihedalt rulli. Enne serveerimist lase mõnda aega jahedas maitsestuda.

Märksõnad

kartulirulaad

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga