Uudiskiri Instagram Facebook
 
Külmad suupisted

Täidetud lavašš tuunikalaga

Külmad suupisted

Täidetud lavašš tuunikalaga

eva-liisa
PrindiSoovita sõbrale
Maitsvad suupisted. 
Retsept
portsjonile
1 Lavašš
1 tuunikala konserv
3-4 tomatit
1 paprika
Hiinakapsast
100g kodujuustu
100g riivjuustu
soola,pipart jt
1 karp (suur) Merevaiku

Laota lavašš lauale ning määri sinna peale Merevaik. Tükelda paprika ja tomat ning pane kaussi, milles eelnevalt on juba kodujuust ja riivjuust, sega omavahel.seejärel pese hiinakapsas ja laota selle lehed lavassi alumisse äärde. Hiinakapsa peale aseta tomati-paprika-kodujuustu-riivjuustu segu ning nörutatud tuunikala. Keera lavašš rulli ning pane külmkappi seisma umbes kaheks -kolmeks tunniks! Jälgi et tuunikala oleks ilusasti ära nõrutatud, muidu vöïb lavašš liiga ära "vettida".
Löika lavašširull väiksemateks tükkideks ning laota kandikule. Kaunista lehtsalatiga. Lisandiks vöib pakkuda värsket salatit ja hapukoore-dipi kastet.

KOMMENTAARID

Liisi 22.apr 2011 16:24
Mis mõttes alumisse äärde? Kas siis tuunikala ja rohelise mass jääb ainult rulli keskele? Ma ise olen hiinakapsa või siis lehtsalati terve lava??i peale laotanud.
Triinu 22.okt 2010 15:39
Olen seda ühekorra teinud nii, et asendasin tuunikala singiga. Täna teen jälle aga jätan paprika panemata, see vist tegi selle liiga vesiseks.
siki 17.jaan 2010 15:54
väga hea kirjeldus,arvatakse muidu,et kõik on elementaarne,aga pole ju..
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool