Uudiskiri Instagram Facebook
 
Külmad suupisted

Tšipsid porgandist, pastinaagist ja kartulist

Külmad suupisted

Tšipsid porgandist, pastinaagist ja kartulist

Sirje Rekkor Targu talita
PrindiSoovita sõbrale
Ahjus küpsetatud köögiviljakrõpsud. 

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 keskmist porgandit
1 keskmine pastinaak
1 väike vähese tärklisesisaldusega kartul
2 sl külmpressitud oliivõli
2 sl maisijahu (või purustatud maisihelbeid)
1/4 tl purustatud musta pipart
soola

Köögiviljad koori ja lõika õhukesteks (maksimaalselt 5 mm paksusteks) viiludeks. Kuumuta vesi keema, lisa sool. Blanšeeri köögivilju keevas vees umbes 3 minutit. Võta nad vahukulbiga välja, uhu külma veega, nõruta ja lase veidi jahtuda. Pintselda ahjuplaat kergelt õliga üle. Köögiviljaviilud sega õli, maisijahu, soola ja pipraga. Laota need ühekordse kihina ahjuplaadile. Küpseta kuumas ahjus 4-5 minutit mõlemalt poolt, kuni aedviljakrõpsud on kaunilt kuldpruunid.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes